Onze kantoren zijn op weekdagen steeds telefonisch bereikbaar van 9u – 12u en 14u – 17u. Ook tijdens de zomermaanden blijven we bereikbaar!

20/06/2024

Anke,synbassador met een missie

“Professioneel maar met een familiaal karakter, dat is wat ik zowel voor mijn klanten als werknemers voor ogen heb.”

Anke Van den Bergh, bestuurder Trigon

Wie is Anke Van den Bergh en wat is haar achtergrond en ervaring?

Anke Van den Bergh studeerde af in 2001 als graduaat Bouw-optie Vastgoed aan Hogent. Tijdens haar studie werkte ze al in het familiebedrijf Trigon bvba, opgericht door haar vader in 1995. Haar eindwerk behandelde hiaten in de Wet op mede-eigendom van 1994, waarvoor ze actief deelnam aan de werkgroep die de voorbereidingen trof voor de hervorming van de wet in 2010.

Waar zijn de hoofdkantoren van Trigon bv gevestigd en hoe heeft het bedrijf zich ontwikkeld?

Het hoofdkantoor van Trigon bv is gelegen in Sint-Niklaas, en sinds 2004 is er ook een kantoor in Oostende. In 2016 breidde Trigon uit naar Antwerpen.

Hoe verdeelt Anke Van den Bergh haar werktijd en waar werkt ze?

Anke woont in Sint-Niklaas en verdeelt haar werktijd tussen het kantoor in Antwerpen en het hoofdkantoor in Sint-Niklaas. In het weekend werkt ze in Duinbergen aan de kust, waar Trigon ook een bijkantoor heeft.

Hoeveel gebouwen beheert Trigon en hoeveel mensen zijn er werkzaam?

Trigon beheert ongeveer 200 gebouwen en heeft een team van 18 mensen in dienst, die verantwoordelijk zijn voor onthaal, administratie, boekhouding, verzekeringsdossiers en beheer.

Wat is Anke Van den Bergh’s rol bij Trigon?

Sinds 2021 is Anke bestuurder van Trigon bv. Haar focus binnen het bedrijf ligt op het welzijn van de medewerkers.

Wat is Anke Van den Bergh’s visie op het beroep van syndicus en hoe pakt ze dat aan?

Anke erkent dat het beroep van syndicus steeds complexer wordt door toenemende wettelijke verplichtingen op technisch, administratief en juridisch gebied, wat van een syndicus een veelzijdige duizendpoot maakt. Daarnaast spelen ook de groeiende eisen van de klanten een rol. Haar missie is echter om te laten zien dat dit een buitengewoon gevarieerd beroep is dat veel voldoening kan bieden. Anke coacht haar team om veerkrachtig te zijn tegenover uitdagende klanten en begeleidt jonge teamleden in alle facetten van de job: juridisch, technisch, administratief, boekhoudkundig en menselijk.