Onze kantoren zijn op weekdagen steeds telefonisch bereikbaar van 9u – 12u en 14u – 17u. Ook tijdens de zomermaanden blijven we bereikbaar!

06/06/2024

Het Checkit-traject met impact

Enkele maanden geleden besloten we bij Trigon om deel te nemen aan het Checkit- traject van het Fonds 323. Dit initiatief stelde al onze werknemers in staat om hun eigen competenties grondig te evalueren en te ontdekken waarin ze uitblinken. Dit was niet alleen een kans om onze vaardigheden onder de loep te nemen, maar ook om te groeien en te leren.

Binnen het Checkit-traject werden we uitgedaagd om kritisch te kijken naar onze sterke punten en gebieden voor verbetering. Dit proces bood ons de gelegenheid om bewust te worden van onze unieke talenten en hoe we deze het beste kunnen inzetten in ons werk.

De resultaten

Het gericht inzetten van de juiste competenties op de juiste posities heeft meerdere voordelen met zich meegebracht:

1. Verbeterde klantervaring:
Door de talenten van onze medewerkers optimaal te benutten, kunnen we onze klanten beter van dienst zijn. De juiste persoon op de juiste plaats zorgt ervoor dat taken efficiënter en effectiever worden uitgevoerd, wat leidt tot een hogere klanttevredenheid.

2. Tevreden en gemotiveerd team:
Wanneer medewerkers hun sterke punten kunnen benutten, voelen ze zich gewaardeerd en gemotiveerd. Dit heeft een positieve invloed op de werksfeer en de algehele tevredenheid binnen het team. Een gemotiveerd team is productiever en draagt bij aan een positieve bedrijfscultuur.

3. Groei en ontwikkeling:
Het traject heeft ons ook geholpen om ontwikkelingsmogelijkheden te identificeren. Door te weten waar we goed in zijn en waar we kunnen groeien, kunnen we gerichte trainingen en ondersteuning bieden om de vaardigheden van onze medewerkers verder te ontwikkelen.

 

Wat dit traject voor Trigon betekende

Voor Trigon betekende het Checkit-traject een aanzienlijke stap vooruit. We hebben niet alleen meer inzicht gekregen in onze eigen competenties, maar we hebben ook geleerd hoe we deze beter kunnen inzetten voor de groei en ontwikkeling van ons bedrijf en de tevredenheid van onze klanten.

De waarde van dit traject is onmiskenbaar gebleken, en we zijn trots op de resultaten die we tot nu toe hebben bereikt. We kijken ernaar uit om deze inzichten te blijven toepassen en ons team verder te versterken. Bij Trigon geloven we dat het succes van ons bedrijf afhangt van de tevredenheid en motivatie van onze medewerkers.

Bekijk hieronder enkele persoonlijke ervaringen van onze medewerkers en ontdek wat het Checkit-traject voor hen heeft betekend.