Onze kantoren zijn op weekdagen steeds telefonisch bereikbaar van 9u – 12u en 14u – 17u. Ook tijdens de zomermaanden blijven we bereikbaar!

13 juni 2024

Dubbel feest! 30 jaar wet op mede-eigendom & 30 jaar Trigon

De Wet op mede-eigendom blaast 30 kaarsjes uit! Deze wet heeft een enorme impact gehad op het beheer van appartementsgebouwen en gemeenschappelijke eigendommen, en we zijn trots om te vieren dat Trigon BV al even lang actief is in deze sector.

De Wet op Mede-eigendom, ingevoerd om duidelijkheid en structuur te brengen in het beheer van gemeenschappelijke eigendommen, heeft de afgelopen 30 jaar bijgedragen aan een professionelere en efficiëntere aanpak van mede-eigendom.

Bij Trigon hebben we deze ontwikkelingen van dichtbij meegemaakt en hebben we ons voortdurend aangepast en verbeterd om onze klanten optimaal te kunnen bedienen. Onze expertise en ervaring stellen ons in staat om innovatieve oplossingen te bieden en mee te evolueren met de veranderende behoeften van de sector.

Tony & Anke mochten op 13 juni 2024 het certificaat van Synbassador ontvangen, een erkenning voor de toewijding en bijdragen aan de sector gedurende de afgelopen drie decennia. 

Deze titel weerspiegelt niet alleen hun inzet, maar ook de waarden en het streven naar uitmuntendheid die ons kantoor kenmerken.

We zijn trots op wat we samen met onze klanten en partners hebben bereikt. Dit jubileum biedt ons een moment om terug te blikken op de successen van de afgelopen jaren en om vooruit te kijken naar de toekomst. We blijven ons inzetten voor de groei en professionalisering van de sector en kijken ernaar uit om nog vele jaren bij te dragen aan het welzijn en de tevredenheid van onze klanten.